Tietosuojailmoitus

Henkilötietojen kerääminen ja niiden käsittely

Euroopan Copper Institute (ECI) kiittää vierailustasi verkkosivuillamme ja kiinnostuksestasi organisaatiomme kohtaan. Pidämme yksityisyydensuojaa erittäin tärkeänä osana henkilötietojen käsittelyssä. Käsittelemme sivustomme kävijöistä kerättyjä henkilötietoja tietosuojalakien mukaan. Huomioithan kuitenkin, että ECI:n verkkosivuilla voi olla linkkejä muihin sivustoihin, joihin tämä tietosuojaseloste ei ole voimassa.

Kun vierailet sivuillamme, verkkopalvelimet tallentavat automaattisesti Internet-palveluntarjoajan nimen, verkkosivun, josta olet tullut sivustolle, vierailusi päivämäärän ja keston, sekä kotisivuiltamme vierailemasi sivustot. Henkilötietojasi tallennetaan ainoastaan silloin, jos tarkoituksellisesti ilmoitat ne itse, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeeseen, täyttämällä kyselyn tai lomakkeen, osallistumalla kilpailuun, julkaisupyynnöllä tai kysymällä teknisen kysymyksen.

Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen sekä sallitut käyttötavat

ECI käyttää henkilötietojasi verkkosivustojensa tekniseen hallinnointiin, vieraiden hallinnointiin, kyselyihin ja kohdistettuun markkinointiin rajoitetusti. Henkilötietojen luovuttaminen valtion viranomaisille tapahtuu ainoastaan kansallisen lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Tietojen käyttö markkinointikampanjoissa

Haluamme käyttää tietojasi kertoaksemme kampanjasta ja tarvittaessa kysyä sinulta niistä lisää. Osallistuminen kyseisiin kampanjoihin on vapaaehtoista. Jos et hyväksy tätä, ilmoita siitä meille, jotta voimme deaktivoida tietosi.

Evästeet

ECI käyttää evästeitä verkkokaupan tapahtumissa ja palvelut -osiossa. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan väliaikaisesti päätelaitteen kiintolevylle. Voit myös katsella verkkosivustoamme ilman evästeitä. Evästeemme eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja, jotta yksityisyytesi voidaan suojata. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla ”Älä hyväksy evästeitä selaimessasi”. Löydät asetuksen tutustumalla selaimen ohjeistuksesta. Mikäli et hyväksy evästeitä, se voi tarkoittaa sitä, ettet voi käyttää kaikkia verkkosivuston toimintoja.

Turvallisuus

ECI suorittaa teknisiä ja hallinnollisia turvatoimia suojellakseen tietoja, joita olemme keränneet tahattomasta tai tahallisesta käsittelystä, hävittämisestä, poistamisesta tai pääsystä luvattomien henkilöiden toimesta. Turvallisuustoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti tekniikan kehittymisen myötä. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä.

Oikeus tiedon hallintaan

ECI tai sen edustaja voi pyynnöstäsi ilmoittaa sinulle sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, mitä tietoja olemme tallentaneet sinusta. Pyrimme siihen, että tietosi ovat oikeita ja ajan tasalla. Mikäli olemme tallentaneet virheellisiä tietoja, korjaamme ne pyynnöstäsi.

Seuranta

Tämä sivusto käyttää Googlen, Inc. (“Google”) tarjoamaa Google Analytics -palvelua. Google Analytics käyttää “evästeitä”, jotka ovat tietokoneeseen sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto analysoi kuinka kävijät käyttävät sivustoa. Sivuston (kuten IP-osoitteen) käyttämästä evästeestä syntyvät tiedot lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin.

Google käyttää kerättyjä tietoja sivuston käytön arvioimiseen, raporttien koostamiseen sivuston liikenteestä sivuston operaattorille sekä tarjotakseen muita palveluita koskien sivuston liikennettä ja selaimen käyttöä.

Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain edellyttämällä tavalla, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Googlein hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla vaihtoehdon selaimesi asetuksista. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevat tiedot edellä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.